Sara sitter och matar Stella, hon verkar njuta. Tidigare när jag kom hem från jobbet gjorde jag en utsökt god sojakorv stroganoff. Oj oj oj vad duktig jag har blivit på att laga mat. För mig har den här tiden vart väldigt viktig för mig när det handlar om personlig utveckling i köket. Tidigare behärskade man pastarätter och sånt. Men nu är det mycket mer. Och fram för allt verkar det som att jag har lärt mig att krydda :) Jag måste inte ropa på Sara efter varje skopa peppar i grytan. Nu kör jag på känsla. Och det känns skönt.
När din sambo tar hand om ungen måste du som man ta hand om sambon!

Ikväll avnjuts "det okända" och "efterlyst". En öl ska jag också hinna med.
Sara och Stella var på BVC idag, hon växer sakta men säkert. Antagligen läser hon för mycket i modemagasin. Hon verkar tänka på sin vikt :)
Cardigansskivorna har kommit. Oj oj oj vilken fin musik.
5 kommentarer:
jaha du har lyckats få till en snygg mall, de hade ja med trodde ja , idag på dan så va den bra när folk va inne o kika, nu påstår dom att allt är typ svart med lite grön text. hmm, hos mig ser den åter igen ut som den SKA göra... gjorde du nåt speciellt knep som ja kan missat?
den är svart-grön. jag ändrade till en standardmall som fanns i blogspot. sen hittade jag en sida där de har bakgrunder.
Men det har jag alltid hävdat. (När jag Kritiskt granskats)Känsla är viktigare än recept i köket! Och chansningar förhöjer både smaken och spänningen.
att köra på känsla är enda sättet att lära sig :) varför kommer det inte oth?
Att laga mat på känsla är en fin upplevelse. Det bara kommer till en så kan man liksom. Det är kärlek!
Skicka en kommentar